Υλικά για δύο άτομα
- 1 φλυτζάνι του τσαγιού κριθαράκι
- 1 κύβο μοσχάρι η κότας
- 1 κουταλιά σούπας πελτέ
- 2 κουταλιές σούπας βούτυρο
Εκτελεση
Βάζουμε σε κατσαρόλα 4 ποτήρια νερό, προσθέτουμε το κύβο
,τον πελτέ, ελάχιστο αλάτι και φρεσκοτριμένο πιπέρι και ανακατεύουμε.
Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνουμε και το κριθαράκι ,χαμηλώνουμε την φωτιά κ με μισοσακεπασμένη κατσαρόλα σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε το βούτυρο ανακατεύουμε για να λιώσει και κατεβάζουμε το φαγητό από την φωτιά.
Μόλις αρχίσει να βράζει το νερό ρίχνουμε και το κριθαράκι ,χαμηλώνουμε την φωτιά κ με μισοσακεπασμένη κατσαρόλα σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
Ρίχνουμε το βούτυρο ανακατεύουμε για να λιώσει και κατεβάζουμε το φαγητό από την φωτιά.
Μπορούμε να προσθέσουμε κομμάτια φέτας που του πάει πολύ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου